امامجمعه موقت تهران: باوری ماندگار است که بر اساس مبانی علمی باشد
برگزاری مراسم ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/امامجمعه موقت تهران: باوری ماندگار است که بر اساس مبانی علمی […]

برگزاری مراسم ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/امامجمعه موقت تهران: باوری ماندگار است که بر اساس مبانی علمی باشد
مراسم ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ویژه اعضای هیئتعلمی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نهاد به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حجتالاسلام و المسلمین ابوترابی فرد امامجمعه موقت شهر تهران و عضو شورای سیاستگذاری ائمه جماعات در مراسم ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن قدردانی از شکلگیری این محفل معنوی و علمی اظهار کرد: اندیشه، باور و اعتقادی ماندگار است که بر اساس اصول و مبانی علمی باشد.
وی با بیان این که اندیشههای علمی همواره از سندیت برخوردارند، افزود: حق همیشه دوام دارد و باطل در معرض زوال است.
حجتالاسلام و المسلمین ابوترابی فرد تاکید کرد: علم و دانش میتواند زمان پایداری اندیشهها را تداوم ببخشد.
امامجمعه موقت شهر تهران با تاکید بر این موضوع که دین اسلام بر مبنای اصول علمی بنا شده افزود: مکتبی میتواند در بستر تاریخ ادعای مدیریت انسان و جامعه را داشته باشد که با اصول علمی آشنا باشد.
به گفته حجتالاسلام و المسلمین ابوترابی فرد دین مبین اسلام منطبق با فطرت عقل، اندیشه، روح، جان و جسم است. وی افزود: در تمام دستورات دینی حتی یک حکم هم دیده نمیشود که اندیشمندان حوزه سلامت آن را با فطرت جسم انسان هماهنگ ندانند.
وی ادامه داد: مکتبی که اصول و مبانی آن با اندیشه و تفکر و فطرت انسان انطباق دارد، نیازمند این است که در بستر زمان امکان تحول در آن وجود داشته باشد بنابراین در حوزههای وظیفه فردی و شخصی امر واجب حرام میشود.
امامجمعه موقت شهر تهران با اشاره به دستوران دین مبین اسلام در حوزههای مختلف یادآور شد: در مکتب اسلام تاکید شده اگر چنانچه دستورات با سلامت جسم فردی هماهنگ نباشد، باید کنار گذاشته شود تا زمانی که سلامت کامل حاصل شود.
وی خاطرنشان کرد: تکالیف ثانویه در زمان حضور امام معصوم، توسط ایشان اتخاذ میشود و باتکیهبر دانش و علم، خرد جمعی و مشورت تشخیص میدهند که مصلحت جامعه به چه چیزی نیازمند است و این در حالی است که در زمان غیبت امام معصوم این مسئولیت خطیر بر عهده امام و ولیفقیه عادل، عالم و صالح است.
حجتالاسلام و المسلمین ابوترابی فرد ادامه داد: ولیفقیه واجب قطعی را بنا بر مصلحت میتواند در مقطعی حرام کند چرا که دین اسلام مطابق با فطرت است.
عضو شورای سیاستگذاری ائمه جماعات با اشاره به این که دین اسلام مطابق با فطرت است ادامه داد: احکام و دستورات اسلامی علاوه بر انطباق با فطرت روح، عقل و جان با فطرت جسم نیز هماهنگ است و زمینه سلامت روح و جسم را فراهم میآورد و هر فردی به میزان دانش قطعی خود میتواند از آن اطلاع داشته باشد
وی با بیان این که دین باید مصون از تحریف باشد گفت: این که بعد از ۱۴۰۰ سال در سراسر کره خاکی یک محتوا از کتاب قرآن بیشتر وجود ندارد، آیا معجزه بزرگ قرآن نیست؟ و این در حالی است که ارادههای بزرگی برای تحریف این کتاب آسمانی بوده است.
عضو شورای سیاستگذاری ائمه جماعات تاکید کرد: دین با همه ارزشهای خود در کنار امامان معصوم راه را برای سعادت انسان هموار میکند و در دوران غیبت نیز این وظیفه برعهده افرادی است که به معنای واقعی تربیتیافته این مدرسه باشند و از دانش، خرد، طهارت روح و جان برخوردار باشند.
وی اظهار امیدواری کرد که همه مسلمین از مبانی ارزشمند علمی دین اسلام بهرهمند شوند.
امامجمعه موقت تهران با تاکید بر این که سنگ بنای حرکت هر جامعهای دانش است ادامه داد: تعهد به علم سختتر از تحصیل دانش است و علمای بزرگ اسلام نمونه بارز تعهد به دانش هستند یعنی به آنچه که علم داریم عمل کنیم و آنجا که علم نداریم توقف کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این مراسم از حضور اساتید دانشگاه و مدرسان دورهها برای شرکت در این مراسم قدردانی کرد و به تبیین اهداف دورههای مهارتافزایی پرداخت.
وی با اشاره به این که مراسم ضیافت اندیشه اساتید در هفت دوره برگزار خواهد شد خاطرنشان کرد: این دورهها با حضور بیش از ۱۸۰ استاد دانشگاه برگزار خواهد شد.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد نژاد مسئول مرکز هماندیشی اساتید در نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور نیز در این جلسه با اشاره به دورههای دانشافزایی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ایجاد این فرصت گفتوگو و هماندیشی و تبادل نظر در این ماه مبارک باهدف دانشافزایی اساتید انجام شده است.
وی ادامه داد: برگزاری این دورهها و برخورداری امتیاز ارزشیابی، افتخاری برای برگزارکنندگان و شرکتکنندگان در این دورهها است.
وی با بیان این که نیازهای معرفتی و دانشی مدام در حال تغییر است گفت: بازنگری در سند اسلامی شدن دانشگاهها و بیانیه گام دوم انقلاب که سند ارزشمندی است حاصل برگزاری این دورههای مترقی و هماندیشی اندیشمندان است.
مسئول مرکز هم اندیشی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکید بر این که این دوره ها نگاه مهدویت تقویت میشود ادامه داد: سرفصل های دانش افزایی توسط مجرب ترین اساتید بازنگری و به دانشگاهها ابلاغ شده است، نتیجه این بازنگری ایجاد دورهایی مثل سبک زندگی، فرزندپروری، تمدن نوین اسلامی، دانشگاه تمدن ساز و دین در دنیای مدرن است.
مراسم ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با شش عنوان مختلف باهدف دانشافزایی استادان دانشگاه برگزار شد.
ثبتنام این دورهها از دوهفته قبل توسط سامانه ضیافت اساتید با عناوین روشنفکری دینی، مهارتهای فرزندپروری، تمدن شناسی ایرانی اسلامی، سیاست خارجی و معرفتشناسی انجام شد.
بر اساس این گزارش طبق آییننامه دانشافزایی این کارگاهها به مدت چهار روز باهدف ارتقای فرهنگی اساتید برگزار خواهد شد و هر هشت ساعت حضور اساتید دانشگاه در کارگاه یک امتیاز محسوب خواهد داشت.