محفل مجازی انس با قرآن و اهل بیت (ع)با موضوع خانواده در قرآن
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیست و چهارمین محفل […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیست و چهارمین محفل انس با قرآن و اهل بیت (ع) با سخنرانی و تفسیر حجت الاسلام و المسلمین دکتر توانایی استاد حوزه و دانشگاه برگزار شد.
در این محفل انس با قرآن کریم که با موضوع خانواده در قرآن با محوریت آثار و فوائد فرزند آوری؛ آسیب شناسی تک فرزندی اهمیت فرزند آوری در قرآن اهمیت فرزند آوری برای زنان آثار و فواید خانوادگی فرزند آوری با حضور مجازی ۸۰ نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
اساتید، دانشجویان و کارکنان #دانشگاه با استفاده از لینک meeting.sbmu.ac.ir/nahad یا اسکن QR کد می توانند جمعه آخر هر ماه در این محفل انس با قرآن و اهل بیت(ع) حاضر شده و از معارف آن بهره مند شوند.