در حاشیه آیین رونمایی از پوستر سومین سوگواره بینالمللی روایت اربعین، حجتالاسلام دکتر علی خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به سوالات خبرنگاران حاضر در این مراسم پاسخ داد.
وی هدف از برگزاری این سوگواره را ثبت و ضبط تجربههای حضور دانشجویان و روایتگری آنان از پیادهروی اربعین عنوان کرد و گفت: ما در سال دوم متوجه جهش و استقبال فوق العاده دانشجویان از این برنامه شدیم که در سال دوم نزدیک به هزار و پانصد اثر دریافت شد و این نشان از استقبال و توجه ویژه دانشجویان به نقش آفرینی در مسیر راهپیمایی اربعین حسینی است.
حضور فعال و آگاهانه دانشجویان به عنوان راویان اربعین
مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: «در ادوار گذشته، پویشهای رسانهای برای اطلاعرسانی سوگواره بینالمللی اربعین بهطور گسترده و حرفهای اخبار این رویداد را پوشش دادهاند. این پوشش رسانهای، نقش حیاتی در انتقال پیامهای سیاسی و فرهنگی اربعین ایفا کرده است.»
وی افزود: «بازتاب هنری و رسانهای این رویداد، بهویژه از طریق تولیدات رسانهای و افزایش تعاملات دیجیتال و استفاده از پلتفرمهای اجتماعی، موقعیت ویژهای را برای روایتگری اربعین فراهم اورده است که حضور فعال و آگاهانه دانشجویان به عنوان راویان اربعین، نه تنها به آگاهیبخشی عمومی کمک کرده، بلکه پیام این گردهمایی جهانی را در سطح بینالمللی تقویت و بهطور مؤثری بازنشر کرده است.»
ویژگی های خاص سوگواره روایت اربعین
علی خدیوی با اشاره به برکات سوگواره روایت اربعین بیان کرد: دانشجویان در این مسیر درسهایی همچون ایثار، مقاومت، خدمت، همدلی و وحدت بین جهان اسلام را میآموزند. وی افزود: ما با کمک دانشجویان میتوانیم گوشه کوچکی از رویداد بزرگ اربعین را ثبت کنیم. روایتهایی که از اربعین به دست ما میرسد، روایتهای زندهای هستند و این ویژگی مهمی است که بر ارزش این مستندات میافزاید.
دانشجویان باید در آثار سوگواره اربعین به نوآوری و ابتکار توجه کنند
حجتالاسلام خدیوی به دانشجویان داوطلب شرکت در سوگواره اربعین توصیه کرد: «در ارسال آثار، دانشجویان باید به ابتکار و نوآوری توجه ویژهای داشته باشند و با بهرهگیری از هوش مصنوعی و خلاقیتهای هنری، آثار منحصر به فردی خلق کنند. هدف ما تنها تولید آثار فنی قوی نیست، بلکه به دنبال آثاری با محتوای غنی و تأثیرگذار هستیم»
دعوت از دانشجویان و عموم مردم برای اطلاع رسانی سوگواره روایت اربعین
حجتالاسلام خدیوی ضمن دعوت از دانشجویان و عموم مردم برای اطلاع رسانی سوگواره روایت اربعین، اظهار داشت: هر دانشجو به عنوان یک رسانه در تبیین حرکت عظیم اربعین نقش افرینی کرده و روایت متفاوتی از حقایق آن را منعکس نماید وی در ادامه گفت: یکی از ویژگیهایی که در سوگواره به دنبال آن هستیم، توجه ویژه به مسئله فلسطین و غزه است. این مساله در آثار دریافتی بهطور ویژه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
غزه و جریان مقاومت، مسئله اول جهان اسلام
مسئول نهاد دانشگاه با تأکید بر اهمیت مسئله غزه و جریان مقاومت به عنوان مسئله اول جهان اسلام، اظهار داشت: در پیادهروی اربعین باید به جنایات رژیم صهیونیستی و به شهادت رساندن بیش از ۴۰ هزار نفر از مردم مظلوم و مقاوم فلسطین توجه ویژه شود. وی افزود: جهاد و مقاومت مردم فلسطین در برابر حجم بیسابقه جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت کشورهای غربی از این نسلکشی نباید از یاد آزادگان جهان فراموش شود. در مسیر پیادهروی اربعین که جبهه حسین(ع) است، باید به این موضوع پرداخت؛ چرا که مسئله کربلا، طریقالقدس است. فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت در دل جوانان و دانشجویان جهان اسلام وجود دارد و آنان را به زودی به پیروزی میرساند.
دیدگاهتان را بنویسید