×

حجت الاسلام دکتر علی خدیوی:
هم مسیر شدن با حضرت زینب(س) مدال افتخاری برای پرستاران است

  • کد نوشته: 3668
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳
  • 54 بازدید
  • مراسم بزرگداشت ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، به منظور تکریم از این قشر پرتلاش با حضور جمعی از پرستاران دانشگاه و اعضای هیات رئیسه در تالار امام خمینی (ره) برگزار شد.
    هم مسیر شدن با حضرت زینب(س) مدال افتخاری برای پرستاران است
  • به گزارش واحد اطلاع رسانی و ارتباطات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مراسم بزرگداشت ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، به منظور تکریم از این قشر پرتلاش با حضور جمعی از پرستاران دانشگاه و اعضای هیات رئیسه در تالار امام خمینی (ره) برگزار شد.
    در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین خدیوی، مسئول نهاد رهبری در این دانشگاه، ضمن تبریک و گرامیداشت این روز به پرستاران، طی سخنانی در توصیف جایگاه پرستاران، اظهار داشت: این مدال، افتخاری برای پرستاران است که در صف حضرت زینب کبری(س) شیرزن جهان اسلام و تشیع قرار گرفته و برای کم کردن درد و رنج انسانها تلاش می‌کنند.
    وی در بیان شأن حضرت زینب کبری(س) به عنوان حجت بزرگ بر همه انسانها به«جرج جرداق» مسیحی به عنوان شخصیت شناخته شده‌ای که در مقام شناخت امام علی(ع) تمام عمرش را صرف کرده و کتابهای مفصلی در مورد آن حضرت نگاشته، اشاره کرد و افزود: جرج جرداق در سفر به ایران و دیدار با مقام معظم رهبری، بنا به توصیه ایشان دعوت به نوشتن کتابی درباره حضرت زینب(س) می‌شود و موقع خروج از محضر رهبری به یکی از همراهانش چنین خطاب می‌کند که «آقا به من وعده و مژده اسلام داد زیرا امکان ندارد کسی در مورد حضرت زینب(س) مطالعه کرده و او را بشناسد اما مسلمان نشود».
    حجت الاسلام خدیوی ادامه داد: فلاسفه بزرگ جهان در توصیف معنا و مفهوم زندگی و حتی بزرگترین خدمت‌ها، مکرراً بحث کرده و کتاب‌های زیادی نوشته‌اند ولی در نهایت به یک مفهوم رسیده‌اند اینکه زندگی انسان زمانی معنادار می‌شود که رنجی را از دیگری برطرف کند زیرا کم کردن رنج دیگران به زندگی خود انسان معنا می‌بخشد. تحقق این امر هم زمانی است که در جامعه عدالت اجرا شود زیرا با تحقق عدالت، از رنج عموم مردم کاسته می‌شود. بنابراین صحبت از مطالبات عادلانه پرستاران باعث خوشحال شدن همگان می‌شود زیرا با اجرای آن، درد و رنج جامعه پرستاران نیز برطرف خواهد شد.
    مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بحث به مشقت‌های شغلی پرستاران اشاره کرد و خاطرنشان کرد: احسان، ایثار، محبت و مهرورزی پرستاران در موضوع درمان از سلسله مراتبی است که در جایگاه والاتر از عدالت قرار می‌گیرند چراکه به بیان برخی بزرگان، دوست داشته شدن توسط دیگران و همدردی در موقعیت درد و رنج برای هر انسانی ارزشمندتر از هر امر دیگری است.
    حجت الاسلام خدیوی در توصیف جامعه مرده و زنده، آیه شریفه:« ثُّم قَسَت قُلوبُهم فَهِی کَالحِجاره أو اشدُّ مِنَ القسوه» (برخی قلوبشان آنچنان سخت می‌شود که از سنگ سختتر است در حالیکه ممکن است از سنگ رحمتی نازل شود اما از دل انسان قصی القلب هیچ رحمتی خارج نمی‌شود)، را قرائت کرد و افزود: انسانی که از درد و رنج دیگران احساس درد نکند، مرده است و این موضوع مشمول نهادهایی مانند سازمان ملل متحد هم هست که با کشته شدن ۵۰ هزار انسان در غزه، نهایتاً اظهار تأسف می‌کند.
    وی بی توجهی مجامع بین‌المللی به جنایت‌هایی غزه را مصداق کامل مرده بودن توصیف کرد و گفت: این جوامع از انسانیت دور شده و به عبارتی مرده‌اند زیرا مسئله فلسطین یک مقوله ایدئولوژیک نیست بلکه وجدان جامعه انسانی را به چالش می‌کشد.
    حجت الاسلام خدیوی در بخش پایانی به ارزشمند بودن حرفه پرستاری اشاره کرد و بیان داشت: فشار کار پرستاران و زندگی مدرن ماشینی نباید به گونه‌ای باشد که مسئله مهم معنا بخشیدن به زندگی و مباحثی از این دست به فراموشی سپرده شود چراکه پرستار بودن مقدس است و هم مسیر شدن با حضرت زینب(س)، جلوه زیبایی به حرفه پرستاری بخشیده است.
    شایان ذکر است در ویژه برنامه تکریم مقام پرستاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان “آیینه‌های مهر” از پرستاران برگزیده دانشگاه تقدیر شد.
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *