×

حجت الاسلام دکتر خدیوی در پیامی به مناسبت روز معلم تاکید کرد:
با تعهد و دلسوزی اساتید، دانشگاه شکوفا و جامعه بالنده می شود

  • کد نوشته: 4881
  • 12 اردیبهشت 1404
  • 388 بازدید
  • به مناسبت فرارسیدن سالروز بزرگداشت مقام معلم، حجت‌الاسلام دکتر علی خدیوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با صدور پیامی، این روز را به اساتید دانشگاه تبریک گفت و از زحمات آنان تجلیل کرد.
    با تعهد و دلسوزی اساتید، دانشگاه شکوفا و جامعه بالنده می شود
  • به گزارش واحد اطلاع‌رسانی و ارتباطات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به مناسبت فرارسیدن سالروز بزرگداشت مقام معلم، حجت‌الاسلام دکتر علی خدیوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با صدور پیامی، این روز را به اساتید دانشگاه تبریک گفت و از زحمات آنان تجلیل کرد.
    متن این پیام به این شرح است:
    بسم الله الرحمن الرحیم
    اساتید گرامی با سلام و احترام
    روز معلم، فرصتی ارزشمند برای قدردانی از تلاش‌ها و زحمات کسانی‌ست که با دانش، دلسوزی و انگیزه، مسیر زندگی نسل جوان را روشن می‌کنند. استاد تنها آموزگار نیست؛ او الهام‌بخش فکر، انگیزه‌بخش تلاش، و همراه مسیر رشد علمی و فرهنگی دانشجویان است. با تعهد و تلاش شما، دانشگاه شکوفا می‌شود، آینده کشور ساخته می‌شود و نسلی آگاه و توانمند برای ساختن فردا پرورش می‌یابد. با گرامی‌داشت یاد شهید مرتضی مطهری و همه معلمان فقید، این روز را به شما گرامیان تبریک می‌گویم و از زحمات‌تان صمیمانه سپاسگزارم. آرزوی سلامتی، عزت و موفقیت روزافزون برای‌تان دارم.
    ارادتمند
    علی خدیوی
    دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *