×

حجت الاسلام دکتر خدیوی:
تقارن اراده خدا و ملت، رمز پیروزی در این نبرد است

  • کد نوشته: 7040
  • 23 اسفند 1404
  • 74 بازدید
  • حجت الاسلام دکتر خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی در نشست هیئت رئیسه این دانشگاه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی و تبریک انتخاب رهبر جدید، به تحلیل شرایط حساس و تاریخی منطقه پرداخت.
    تقارن اراده خدا و ملت، رمز پیروزی در این نبرد است
  • حجت الاسلام دکتر خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی در نشست هیئت رئیسه این دانشگاه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی و تبریک انتخاب رهبر جدید، به تحلیل شرایط حساس و تاریخی منطقه پرداخت.

    حجت‌الاسلام دکتر خدیوی در ابتدای سخنان خود، ضمن مسألت علو درجات از خداوند متعال برای رهبر شهید انقلاب امام خامنه ای، از انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی و نائب امام زمان (عج) ابراز خرسندی کرد. وی با اشاره به آیات قرآن کریم مبنی بر نزول سکینه و آرامش بر دل‌های مؤمنین، تاکید کرد که حضور ایشان از شب گذشته موجب آرامش قلوب مردم شده است و ابراز امیدواری کرد که با پیروزی نهایی انقلاب اسلامی، آرامش به کل منطقه و جهان اسلام بازگردد.

    وی در ادامه سخنان خود به شبیه‌سازی شرایط کنونی با دوران پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: در سال ۱۳۵۷ هیچ‌کس باور نمی‌کرد ملت ایران بتواند با دست خالی و تنها با تکیه بر دین و دیانت، شاه را با تمام قدرت و حمایت‌های خارجی‌اش از کشور بیرون کند. در آن زمان نیز انقلاب ایران در برابر انقلاب‌های مدرن جهان، پدیده‌ای آرمانی و غیرممکن تلقی می‌شد.

    دکتر خدیوی راز آن پیروزی و پیروزی‌های کنونی را در مفهوم «توفیق» دانست و افزود: توفیق به معنای یکی شدن و هماهنگی اراده خداوند با اراده ملت است. امروز نیز ملت ایران با اراده الهی تصمیم گرفته است در برابر بزرگترین قدرت نظامی و اقتصادی جهان یعنی آمریکا بایستد؛ قدرتی که تمام دولت‌های هم‌پیمانش را نیز با خود همراه کرده است.

    مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به گستردگی نبرد فعلی خاطرنشان کرد: آمریکا در منطقه و اطراف ایران حدود ۳۸ پایگاه نظامی دارد که جمهوری اسلامی هم‌اکنون در حال هدف قرار دادن پایگاه‌های آن‌ها در حداقل هشت کشور است.

    وی با تاکید بر اینکه حفظ امنیت هزینه و زحمت دارد، این نبرد را «جنگ اراده‌ها» توصیف کرد و گفت: اگرچه دشمن دارای تجهیزات و امکانات فراوانی است، اما پیروز میدان کسی است که اراده‌اش با اراده خدا گره خورده باشد. حضور هر شبه و حماسی مردم در خیابان‌ها در ایام ماه مبارک رمضان، آن‌هم در شرایطی که دشمن قصد داشت از تهران کار را یکسره کند، نشان‌دهنده همین اراده است.

    دکتر خدیوی با اعلام اینکه طی روزهای اخیر معادلات کاملاً به نفع ملت ایران در حال تغییر است، تصریح کرد: رئیس‌جمهور آمریکا (ترامپ) به دنبال کنترل بازار نفت و پایان دادن مقطعی به جنگ بود که با ناکامی مواجه شد. در حال حاضر، این ایران است که شروط خود را برای پذیرش آتش‌بس مشخص کرده است و طرف مقابل به دنبال راهی برای جلوگیری از وخیم‌تر شدن اوضاع برای خود می‌گردد.

    وی افزود: شهادت مقام معظم رهبری، جامعه را ده‌ها و صدها برابر نسبت به قضایا بیدارتر و متوجه‌تر کرد. دشمنان امروز در حیرت‌اند که با وجود تهدیدات، تسلیحات و حملات موشکی، ملت ایران هیچ ترسی به خود راه نمی‌دهد. همان‌طور که در سال ۵۷ شاه از کشور اخراج شد، امروز نیز آمریکا بدون هیچ تعارفی از منطقه اخراج خواهد شد.

    در ادامه وی به دستاوردهای عملیاتی اخیر نیز اشاره کرد و گفت: برداشته شدن سد پدافندی دشمن باعث شده تا بر خلاف جنگ دوازده روزه، اکنون مسیر برای هدف قرار دادن پایگاه‌ها و سپس ضربه به اسرائیل پاک‌سازی و هموار شود. وی ابراز امیدواری کرد که با رسیدن به پیروزی نهایی، معضلاتی نظیر تحریم‌ها و پرونده هسته‌ای به صورت یک‌جا حل و فصل گردد.

    حجت‌الاسلام خدیوی در بخش پایانی سخنان خود، وظیفه مسئولان را شکرگزاری به درگاه خداوند و خدمت‌گزاری بی‌منت به مردم دانست؛ مردمی که بدون هیچ طمعی در حال ایستادگی و پرداخت هزینه هستند.

    وی سخنان خود را با دعا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) در ایام شب‌های قدر و طلب رحمت برای شهدای روزهای اخیر به پایان برد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *