×

حجت الاسلام دکتر خدیوی:
بعثت، الگویی برای عبور از امواج فتنه است / تمدن نوین اسلامی با مقاومت مقدس محقق می‌شود

  • کد نوشته: 6799
  • 29 دی 1404
  • 94 بازدید
  • حجت‌الاسلام دکتر خدیوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تأکید بر اینکه بعثت پیامبر اکرم(ص) الگویی جامع برای عبور امت اسلامی از فتنه‌ها و چالش‌های تاریخی است، گفت: تحقق تمدن نوین اسلامی تنها در سایه ایمان، وحدت و مقاومت مقدس امکان‌پذیر خواهد بود.
    بعثت، الگویی برای عبور از امواج فتنه است / تمدن نوین اسلامی با مقاومت مقدس محقق می‌شود
  • به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حجت‌الاسلام دکتر خدیوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در جلسه‌ای که به مناسبت گرامی‌داشت عید سعید مبعث و بررسی تحولات سیاسی و اجتماعی کشور برگزار شد، ضمن تبریک این عید فرخنده به همکاران و کارکنان، به تبیین ابعاد تمدنی، سیاسی و اجتماعی بعثت پیامبر اکرم (ص) پرداخت.

    وی با استناد به آیات قرآن کریم، بعثت پیامبر گرامی اسلام (ص) را بزرگ‌ترین نعمت الهی بر مؤمنان دانست و آن را الگویی کامل برای عبور امت اسلامی از چالش‌ها و فتنه‌های عصر حاضر معرفی کرد.

    دکتر خدیوی در ابتدای سخنان خود با اشاره به آیه شریفه «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ إِذْ بَعَثَ فِیهِمْ رَسُولًا…»، بعثت حضرت محمد (ص) را تحولی بنیادین در تاریخ بشریت توصیف کرد و گفت: پس از حدود شش قرن از بعثت حضرت عیسی (ع)، خداوند بار دیگر بشریت را از طریق هدایت‌گری بزرگ‌ترین شخصیت عالم هستی به مسیر حق رهنمون ساخت.

    وی با تأکید بر افضلیت، خاتمیت و جامعیت دین اسلام اظهار داشت: خداوند در این آیه، بعثت پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله را نعمتی بی‌همتا معرفی می‌کند؛ نعمتی که هم‌تراز آن در عالم وجود ندارد، چرا که پیامبر، افضل و خاتم پیامبران، دین او کامل، رحمت‌للعالمین و عصاره همه ادیان توحیدی است.

    مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به اینکه مسیر تحقق اهداف الهی همواره با دشمنی‌ها و توطئه‌های شیاطین همراه بوده است، افزود: بعثت پیامبر (ص) نیز با انواع فتنه‌ها، آشوب‌ها و تهدیدات جانی علیه آن حضرت و مؤمنان مواجه بود. پیامبر اکرم (ص) در مکه از امنیت جانی برخوردار نبودند و پس از هجرت به مدینه نیز به‌طور میانگین هر دو ماه یک‌بار با جنگ‌ها و غزوات تحمیلی روبه‌رو می‌شدند.

    وی ادامه داد: حجم این جنگ‌ها و فتنه‌ها به‌قدری بود که امیرالمؤمنین علی (ع) همواره آثار ضربات شمشیرها را بر بدن خود به همراه داشت. این واقعیت نشان می‌دهد که مسیر حق، مسیری آسان و بی‌هزینه نیست و کارهای بزرگ، همواره با دشواری‌ها و حاشیه‌ها همراه‌اند.

    در ادامه، حجت‌الاسلام دکتر خدیوی با نگاهی تحلیلی به وضعیت کنونی منطقه و جهان، ایده «تمدن نوین اسلامی» را راهکار اساسی و جایگزین در برابر پروژه‌های استکبار جهانی دانست و با اشاره به تلاش دشمن برای تجزیه کشورهای منطقه در قالب طرح «خاورمیانه بزرگ» تصریح کرد: آمریکا به‌دنبال بلعیدن ایران است، اما ایرانِ بزرگ و منسجم، لقمه‌ای بزرگ‌تر از دهان آمریکاست؛ لقمه‌ای که در گلوی او گیر کرده و او را خفه می‌کند. از همین رو، دشمن با بهانه‌های قومیتی، مذهبی و اجتماعی به‌دنبال ایجاد آشوب و فتنه و تجزیه ایران است.

    وی با تأکید بر اینکه ایران اسلامی امروز با تکیه بر ایمان، وحدت و مقاومت، به جمع «مُخلَصین» پیوسته و از تیررس دشمن خارج شده است، خاطرنشان کرد: زمانی گفته می‌شد اگر رژیم صهیونیستی احساس پیروزی کند، حمله خواهد کرد، اما امروز معادلات به‌گونه‌ای تغییر کرده که حتی آمریکا نیز قادر نیست به‌سادگی تصمیم به حمله بگیرد. ایستادگی مردم، همراهی آن‌ها و قدرت جبهه مقاومت، هزینه‌ها را برای دشمن به‌شدت افزایش داده و معادلات را به نفع جمهوری اسلامی تغییر داده است.

    دکتر خدیوی افزود: در برابر طرح خاورمیانه بزرگ، تنها راهکار مؤثر، تحقق تمدن نوین اسلامی است؛ تمدنی که در پرتو وحدت شیعه و سنی، ضامن حفظ یکپارچگی جهان اسلام و هویت کشورهای اسلامی در غرب آسیاست و اجازه تجزیه ایران، ترکیه، عراق، سوریه، فلسطین، لبنان و دیگر کشورهای اسلامی را نخواهد داد.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به فتنه‌های اخیر و نقش دشمن در ایجاد شکاف اجتماعی، بر ضرورت هوشیاری در برابر «جنگ روایت‌ها» تأکید کرد و گفت: دشمن پس از ناکامی در میدان نبرد، اکنون به‌دنبال پیروزی در جنگ روایت‌هاست و با دروغ‌پردازی، جعل اخبار، مظلوم‌نمایی و ارائه آمارهای کذب تلاش می‌کند واقعیت‌ها را تحریف کند.

    حجت‌الاسلام دکتر خدیوی در پایان تأکید کرد: نباید مرعوب روایت‌های معکوس دشمن شد. جمهوری اسلامی با وجود همه مشکلات، از این فتنه نیز عبور خواهد کرد و قدرتمندتر از گذشته به مسیر خود ادامه خواهد داد.

    این جلسه با تأکید بر لزوم تداوم دعا، توسل، تلاش مضاعف و تبیین صحیح وقایع برای جامعه دانشگاهی و عموم مردم به کار خود پایان داد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *